Zárt szelvény

    • 2020. nov. 16.

    Egy héttel ezelőtt elektronikus levélben kerestük meg a város polgármesterét, kérve, adjon tájékoztatást a Fidesz-KDNP képviselőcsoport azon felvetéséről, amely a Szentháromság tér lezárt szelvényének megnyitására irányult.

    Polgármester asszonytól ez idáig semmiféle válasz nem érkezett szerkesztőségünkhöz.

    Szintén kérdéssel fordultunk az előterjesztő felé, megérdeklődve ő kapott-e választ? A legutóbbi képviselő-testületi ülésen a Fidesz –KDNP képviselőcsoport nevében, Rácz Péter tett fel ezzel kapcsolatban kérdést. Telefonon kérdeztük a témáról a képviselőt, aki elmondta, hogy ezzel kapcsolatban ő sem kapott választ. Így továbbra is megválaszolatlan marad a kérdés, hogy megnyitják-e a Szentháromság tér lezárt szelvényét.

    A jelenlegi járványügyi helyzetben segítség lehetne a parkolás lehetősége, hiszen a szakemberek ajánlása, hogy aki teheti, tömegközlekedés helyett válassza az autós közlekedést.

    A karácsonyi ünnep közeledtével pedig ösztönzőleg hathat a kényelmesebb parkolás a téren, hogy az ajándékok és egyéb kellékek beszerzéséhez a belvárosi kiskereskedelmi egységeket válasszák a bajaiak.

    Amint hivatalos választ kapunk polgármester asszonytól, azt természetesen azonnal megosztjuk olvasóinkkal.