A csodák nyomában!

  • 2018. máj. 12.

Kiállítások, koncertek, sportesemények, és fesztiválok. Változatos összeállítással készültek a szervezők az idei évre is, a Csodálatos Baja programsorozat tavasztól őszig kínál szórakozási lehetőséget az itt élők számára.

Az idei sorozatot Vedelek Norbert alpolgármester nyitotta meg, aki hol mosolyt csalt a közönség arcára, hol pedig mondandójával elgondolkodtatta a jelen lévőket.

A sorozat nyitánya ezúttal is a Bácskai Kultúrpalotában volt, ahol szinte teljesen megteltek a széksorok. Az esemény az elmúlt évek hagyományainak megfelelően egy kiállítás megnyitó is egyben, ebben az évben Nemes István Párhuzamos világom című anyagának a képei kerültek ki a Kultúrpalota falaira. A festő életéről és munkásságáról Munczig Edit, az önkormányzat kulturális referense beszélt.

A megnyitón többször is fellépett a Bajai Symphonic Band Huzsvay György vezényletével, valamint a Liszt Ferenc Zeneiskola Kamarakórusa.

A programsorozat már szombaton délután folytatódik, amikor is a 10. Pünkösdváró Kórusfesztivált rendezik meg a Bácskai Kultúrpalotában.

PT

Képgaléria

Képgaléria: Csodálatos Baja megnyitó!