A Sugó ismét csúcsra ért

  • 2018. okt. 12.

Csütörtökön este csúcsrangadót rendeztek a városi kispályás labdarúgó bajnokságban. A záró forduló előtt az élen álló Sugovica-Preceptum gárdája a második helyezett Merome ellen lépett pályára. A képlet egyszerű volt, ha a Sugó nem kap ki, akkor bajnoki címet ünnepelhet, míg a Merome számára csak a győzelem volt az elfogadható.

Török Bálinték kezdték jobban az összecsapást, a sugósok alig-alig tudtak kijönni a térfelükről. A nyomás a játékrész derekán érett góllá, megszerezte a vezetést a Merome.

A második félidőre változott a játék képe, átvette az irányítást a Sugó. Kezdetben ez csak helyzetekben mutatkozott meg, majd Hernády révén az egyenlítés is összejött. Ekkor ismét a rekordbajnok érezhette a nyakában az aranyérmet, sőt öt perccel a vége előtt Purger találatával már a Sugó vezetett 2-1-re.

Itt sem volt azonban vége az izgalmaknak, hiszen másfél perccel a vége előtt jött a Merome egyenlítése. Az utolsó másodpercben pedig egy közvetett szabadrúgásból még betalált a Merome, azonban ezt nem adták meg, mivel nem ért bele senki a labdába. Így maradt a 2-2, ami újabb bajnoki címet eredményezett a Sugovica-Preceptum számára.

A másodosztályt a Moby FC, a harmadot az Universal, míg a negyedet a Haris Tüzép nyerte. Az ünnepélyes eredményhirdetést hétfőn 17:30-tól tartják a Vasváriban.

PT