A Sugovica Gyöngyszemeit díjazták

  • 2019. jún. 04.

Ünneplőbe öltözött diákok és büszke szülők gyülekeztek hétfőn délután a Sugovica Sportiskolai Általános Iskola aulájában. Az iskola Alma Mater 110 Alapítványa immáron a nyolcadik éve díjazza a tanév során a tanulmányi és sportversenyeken kiemelkedően teljesítő tanulókat. Amint az a megnyitón elhangzott: a tanulmányi versenyek esetén a városi és megyei erőpróbák első három, és az országos versenyek első nyolc helyezettje kaphat jutalmat, míg a sportversenyek esetében a megyei első három, a Diákolimpia országos döntő első nyolc, valamint a szakszövetségek által rendezett országos bajnokság első tíz helyezettje díjazható.

Erős János intézményvezető elmondta: mutatja, hogy milyen sikeres tanévet zárnak hamarosan, hogy a mostani díjátadón a Szent Antal utcai intézménybe járó tanulók mintegy 20%-a a díjazottak között van. Az eredményesen teljesítő tanulók ezúttal is a Sugovica Gyöngyszeme kitűzőt, valamint egy emléklapot vehettek át az alapítvány elnökétől és az iskola igazgatójától. Sőt, azon tanulók, akik egymást követő négy tanévben mindig kaptak ilyen kitűzőt, azok egy budapesti kiránduláson is részt vehetnek, ahol a Parlamentben tett látogatást követően egy ugráló parkban vezethetik le a még meglévő energiájukat.

A diákok mellett a felkészítő tanárok munkáját is elismerték és megköszönték ezen a napon. Sőt, nem csak az iskola pedagógusainak, hanem a más intézményekben dolgozó tanárokat, a sportegyesületek edzőit is köszöntötték.

PT

Képgaléria

Képgaléria: Sugovica Gyöngyszemei