Bölcsis családi nap

  • 2018. júl. 09.

Egy országos Road Show egyik állomása lesz Baján az Újvárosi bölcsődében 2018. augusztus 11-én. Az Étel-Mozgás-Élet elnevezésű programról hétfőn reggel tartottak sajtótájékoztatót, ahol a családi nap részleteiről is elhangzott információ.

Kiss Tiborné bölcsődei igazgató elmondta: óriási megtiszteltetésnek tartják, hogy a Magyar Bölcsődék Egyesülete Baját választotta a rendezvény helyszínének és szeretnének megfelelni az elvárásoknak. A kisgyermekes családokat egy különleges főző show várja majd, ahol több turnusban egyszerre nyolc család készítheti el az előre meghatározott menüsort. Az alkalmi szakácsok munkáját profi séfek segítik. A szervezők receptfüzeteket és ételkészítéssel kapcsolatos videókat is elhoznak a résztvevők számára.

A családok számára ingyenes tanácsadást biztosítanak, gyermekorvosok, gyógypedagógusok, dietetikusok, kisgyermeknevelő szakemberek várják a kérdéseket.

A Családok éve 2018 programsorozathoz kapcsolódó roadshow délelőtt 10 órakor kezdődik az Újvárosi bölcsiben és 15 órakor egy közös futással ér véget. Az érdeklődők a bölcsiben kaphatnak részletes felvilágosítást.

PT