Boltban húzzunk maszkot!

    • 2020. ápr. 20.

    Az elmúlt hetekben számos új viselkedési és szociális érintkezési formát voltunk kénytelenek elsajátítani a koronavírus-járvány miatt. Az emberek többsége pontosan betartja az utasításokat, azonban nem lehetünk elég óvatosak.

    A szakértők szerint a vírus leginkább zárt térben terjed. A jelenlegi helyzetben az egyik legnagyobb rizikófaktor mindenki számára a bevásárlás. Baján – piac híján – ez a lehetőség a zárt légterű üzletekre koncentrálódik, ahol sajnos az a jelenség figyelhető meg, hogy sokan maszk nélkül intézik a bevásárlásokat.

    A FIDESZ-KDNP állásfoglalása alapján kérünk mindenkit, hogy a „bevásárlás során a zárt térben, bevásárlóközpontokban, boltokban mindenki viseljen maszkot! Tisztelettel kérjük a kereskedelmi egységek vezetőit, hogy lehetőségeikhez mérten tegyék meg a szükséges intézkedéseket az üzletekben! „

    A Zsigó Róbert országgyűlési képviselő és Kámánné dr. Bari Bernadett bajai frakcióvezető asszony által jegyzett felhívást a párt eljuttatta a bajai városvezetés részére, felkérve az önkormányzatot is, hogy álljon az ügy mellé.

    A Bácskai Harsona is fontosnak tartja és támogatja a felhívásban foglaltakat! Kérjük Önök is osszák meg a kezdeményezést, hiszen első a biztonságunk! Vigyázzunk továbbra is egymásra!

    FF

    Fotó:illusztráció