Boruljon virágba a város!

  • 2018. máj. 03.

Az elmúlt években hatalmas népszerűségnek örvendett a bajaiak körében a településszépítő versenyünk, így az idei évben sem volt kérdés, hogy kiírják a „Virágos Bajáért” pályázatot. Az önkormányzat sajtótájékoztatóján elhangzott: a Virágos Magyarországért versenyen korábban elért kiváló helyezések és az elnyert díjak jelentős mértékben köszönhetőek a bajai embereknek és annak az összefogásnak, ami ez mögött áll.

Óriási szerepe van a Baján élő embereknek a városkép kialakításában, hiszen az önkormányzat, illetve a Kommunális Kft. kertészei nem érhetnek el mindenhová. Közösen egy ápolt, gondozott városképet lehet kialakítani.

Az idei évben hat kategóriában írtak ki a pályázatot, melyekre bajai lakosok, közintézmények, szolgáltatók és vendéglátóhelyek is jelentkezhetnek.

Az önkormányzat az idei költségvetésben bruttó 510 ezer forintot különített el a verseny díjazására.

A legszebb kertek, előkertek, erkélyek a korábbi évekhez hasonlóan az idén is oklevél és ajándékutalvány díjazásban részesülnek.

A pályázat beadási határideje: 2018. június 15. 12:00

A pályázatok elbírálására létrejövő munkacsoport javaslatot tesz a díjazottakra és a díjazás mértékére is.

A pályázatok hivatalos formanyomtatvány kitöltésével adhatók be, a nyomtatványok a Polgármesteri Hivatal portaszolgálatán vehetőek át, valamint letölthetőek Baja Város honlapjáról is.