Cintányéros cudar világ

  • 2018. okt. 01.

Zsúfolásig megtelt a Városi Színházterem az Idősek Városi Napja alkalmából rendezett ünnepi műsor kezdetére. A szépkorúak örömmel mondtak igent a rendező Baja Marketing Kft. hívó szavára, akik színvonalas produkcióval köszöntötték a nyugdíjasokat.

A rendezvény elején Csubákné Besesek Andrea mondott köszöntőt. Az alpolgármester megköszönte azt a munkát amit a jelen lévők eddigi életük során végeztek, valamint azt a tudást és tapasztalatot, amit átadtak az utánuk lévő generációknak. Kiemelte: fontos, hogy idős korra se maradjanak magukra az emberek, családtagok, barátok, ismerősök vegyék körbe őket.

Zsigó Róbert, Baja és térsége országgyűlési képviselőjének a levelét Czifra Erika művelődésszervező olvasta fel, majd a köszöntők sorát Fercsák Róbert polgármester zárta. Elmondta: hálásak lehetnek az előttük járó korosztálynak, hiszen példát és irányt mutattak a számukra. A polgármester többször is mosolyt csalt a szépkorúak arcára, egy viccel és egy-egy humoros mondattal alapozta meg a délután hangulatát.

Az ünnepi műsort a Pesti Zenés Színpad művészei adták, akik az operett világába kalauzolták el az idősebb generáció képviselőit, de a bő egy órás összeállításba egyéb zenés és táncos darabok is helyet kaptak. A közönég vevő volt a műsorra, többször is együtt énekeltek a művészekkel.

A délután ékes bizonyítéka volt a híres mondásnak, miszerint nem csak a húsz éveseké a világ.

PT

Képgaléria

Képgaléria: Idősek Napja