Egy csecsemő lett rosszul Császártöltésen, már nem tudták megmenteni az életét!

  • 2019. júl. 03.

Jánoshalmáról és Bajáról is riasztottak egy-egy mentőautót szerda reggel fél nyolc tájban a császártöltési óvodához, ahol az eddigi információink szerint egy csecsemő lett rosszul és került válságos állapotba – írta a baon.hu. A portál úgy tudja, hogy egy anyuka éppen a nagyobbik gyermekét vitte az óvodába, amikor a kisebbik hirtelen rosszul lett.

Az óvoda dolgozói azonnal a baba és az anyuka segítségére siettek, közben hívták a mentőket. Információink szerint az óvodához érkeztek a rendőrök is, akik a forgalmat biztosították az érkező mentőautóknak, valamint lezárták az egyik közeli parkolót is, ahova a mentőhelikopter le tudott szállni.

A jánoshalmi, a bajai és a szentesi légi mentőbázis egységei életmentő beavatkozást végeztek a csecsemőn, többször is megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak eredménnyel.

Arról nincs információ, hogy mi okozta a baba rosszullétét, délelőtt negyed tizenegy tájban szállították el a gyermek holttestét az óvodából.

Az ügyben a rendőrség nem folytat vizsgálatot – tájékoztatott Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

baon.hu