Eldobhatják a súlyokat

  • 2019. júl. 05.

Az elmúlt években meredeken ível felfelé hazánkban a cross fitness sportág népszerűsége, nincs ez másként Baján sem. Cseri Tamás edző irányítása mellett egyre nagyobb csapat jár edzésekre, fiúk és lányok is látogatják a termet. A sportág 2000-ben Amerikából indult világhódító útjára, melyben a súlyemelés, az erőemelés és a gimnasztikai gyakorlatok is megtalálhatóak.

Cseri Tamás néhány hónnap ezelőtt úgy döntött, hogy új helyre költözteti a termet és a barátokkal összefogva a Rudnay utcában egy raktárépületet kezdtek átalakítani, felújítani. A romos ingatlanból kettő hónap alatt egy valódi csodát varázsoltak, csütörtökön este pedig ünnepélyes keretek között át is adták a termet a nagyközönségnek.

Köszöntőjében Cseri Tamás megköszönte mindenkinek a segítségét, külön kiemelve párját, aki mindvégig támogatta. Elmondta: egy minden igényt kielégítő termet sikerült tető alá hozni, ahol a cross fitness mellett a spinning órákat is megfelelő környezetben lehet megtartani. Az előző terem a második emeleten volt, így a gyakorlatok végén a súlyokat nem lehetett eldobi, ami nagy nehézséget jelentett a nagy súlyokkal dolgozók számára. Most ez a probléma is megoldódott, valamint a hűtés-fűtés is biztosított.

A köszöntőt követően a terem vezetője átvágta a jelképes szalagot, majd a vendégek saját szemükkel is megtapasztalhatták az új körülményeket. A szemlélődést követően egy pohár pezsgővel koccintottak, majd kötetlen beszélgetéssel zárult az esemény. A jövő héttől pedig már az új órarend szerint működik majd a terem.

PT

Képgaléria

Képgaléria: Cross Fitness teremavató