Élvonalbeli vendégek

  • 2018. nov. 07.

Különleges vendégeket fogadtak szerda délelőtt a Petőfi-szigeti sportuszodában. Egy tréning erejére Bajára érkezett az OB I-es dunaújvárosi női vízilabda csapat, amely gárda tavasszal megnyerte a LEN Kupát. A látogatásnak kettő fő oka volt. Az egyik, hogy jelenleg felújítják a dunaújvárosi uszodát, így a csapatnak ideiglenes edzéshelyszínek után kellett nézni. A másik ok pedig Fülöp Tibor személye.

A Sugovica VSE vezetőedzője ugyanis hetente kettő alkalommal a dunaújvárosi csapattal is foglalkozik, az ottani vezetőedző, Mihók Attila segítőjeként a technikai képzésért felel. A lányok és a tréner így ismerősként köszöntötték egymást szerdán és összehangoltan végezték a feladatokat.

A mostani esemény is mutatja, hogy a bajai fiatalok remek kezekben vannak, hiszen az ország egyik legelismertebb trénere foglalkozik velük nap, mint nap. A dunaújvárosi hölgyek pedig remélhetőleg értékes munkát végeztek Baján, ezzel is elősegítve a minél alaposabb felkészülést a hétvégi Európai Szuperkupa döntőre.

PT