Élvonalbeli vendégségben

  • 2019. szept. 05.

Szerdán este az NB 1 A csoportban szereplő szegedi Szedeák otthonában játszott felkészülési mérkőzést a Bajai Bácska FKE B csoportos férfi kosárlabda csapata. A találkozóról a Bácska Facebook oldala számolt be, ezt közöljük most.

Felkészülési mérkőzésen az NB1 A csoportban szereplő szegedi csapattal mértük össze tudásunkat. A piros csoportban is lesznek hasonló nehéz meccseink. Ez a mérkőzés megmutatta, hogy hol tartunk a bajnoki felkészülésben.


Naturtex-SZTE-Szedeák – Bajai Bácska FKE 96-68 (25-7, 24-19, 20-22, 27-20)


A megilletődött kezdést követően, nehezen találtuk meg a ritmust. A négy légióssal (két szerb, egy horvát és egy amerikai) felálló házigazdák, szó szerint állva hagyták csapatunkat. A sok eladott labda mellé pontatlan dobások párosultak, ezt a jól dobó vendéglátók könyörtelenül kihasználták. A folytatásban egyenlő erők küzdelme alakult ki. A második félidőben mindkét gárda hullámzó teljesítményt mutatott, ebből mi jöttünk jobban ki. 14 pontra sikerült feljönnünk, a harmadik negyedet megnyertük. Az utolsó felvonásban már mindenki pályára lépett. Összességében az első negyedet leszámítva, egyenrangú ellenfelei voltunk az első osztályú csapatnak.
Folytatásban, szeptember 11-én Hódmezővásárhelyen folytatjuk az edző mérkőzések sorozatát! Hajrá Bácska!!”

PT