Gyereknap a judo teremben

  • 2019. jún. 11.

Jól jártak azok a gyerekek, akik szombaton délelőtt ellátogattak a Mogyi Bajai Judo Club Vasvári Pál utcai edzőtermébe, hiszen számukra ebben az évben kétszer volt gyermeknap. A judosok ugyanis a tavalyi sikeres rendezést követően az idén is megszervezték a gyermeknapi programjukat, ahol minden a jókedvről, a játékról és a kacagásról szólt. A legkisebbeket ugrálóvár várta, míg a nagyobbak különböző ügyességi versenyszámokban mérhették le tudásukat és ügyességüket. Volt, hogy traktorkeréken kellett egyensúlyozni, volt hogy kötélhúzásnak kellett nekifeszülni, míg a terem egyik végében csillámtetoválást lehetett beszerezni.

Sőt. aki igazán türelmes volt az azt is láthatta, amit a klub trénerei és versenyzői a szülőkkel és a gyerekekkel közösen a zumba alaplépéseit próbálják elsajátítani, több-kevesebb sikerrel.

A nap alapvető célja természetesen az volt, hogy minél több mosolygós gyermek legyen a teremben, de azért a klub vezetői, az edzők próbálták a kicsiket a judo irányába is terelni. A visszajelzéseket és a reakciókat látva nem elképzelhetetlen, hogy ezen a területen is sikert könyvelhetnek el a Mogyi Bajai Judo Clubnál.

PT