Hála és köszönet!

  • 2018. jún. 05.

Az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is szinte teljesen megtelt a Városháza díszterme. Nyugdíjba vonuló pedagógusokat, óvodai és bölcsődei dolgozókat, tanítókat, tanárokat köszöntöttek, valamint azokat is akik 50 vagy 60 évvel ezelőtt szerezték meg diplomájukat.

Az ünnepség a gyerekek műsorával kezdődött, melynek keretében a Petőfi és a Lőkert utcai óvodások, valamint a város iskoláinak a képviselői mondtak mesét, szavaltak, énekeltek vagy éppen zenéltek. Az előadások nem egyszer csaltak könnyet a teremben helyet foglaló tanárok, tanítók szemébe.

A fiatalok műsorát követően előbb Csubákné Besesek Andrea alpolgármester, majd Sárosi Magdolna, a Bajai Tankerület vezetője mondott ünnepi köszöntőt.

Ezután Pedagógusnap alkalmából többen is pedagógus szolgálati emlékérmet vehettek át, virágot, oklevelet vagy éppen egy üveg bort kaptak a bölcsődei és az óvodai dolgozók, a tanítók és a tanárok.

A legnagyobb elismerés természetesen most is azokat illette, akik díszoklevelet vehettek át, hiszen éppen 50 vagy 60 éve szerezték meg diplomájukat.

Az ünnepség állófogadással ért véget.

PT

Képgaléria

Képgaléria: Pedagógusok köszöntése!