Halálos baleset Baja és Kecskemét között! FRISSÍTVE!!!

  • 2018. okt. 02.

A rendelkezésre álló adatok szerint az 54-es számú főút 10-es kilométerénél 2018. október 2-án 6 óra 40 perc körül három személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A baleset során személyi sérülés történt. A helyszínre érkező kecskeméti tűzoltók az egyik személyt feszítővágó segítségével kiszabadították ugyan a roncsból, de a mentősök már nem tudták megmenteni az életét. Egy másik személy súlyos sérülést szenvedett.

A helyszínelés idejére a rendőrök 6 óra 56 perctől teljes szélességében lezárták a főutat, ezt később félpályás útlezárására módosították. Kérjük az érintett útszakaszon közlekedők türelmét.

FRISSÍTVE!!!

2018. október 2-án 6 óra 38 perckor az 54-es számú főúton halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján Helvécia térségében – Jakabszállás irányába – közlekedett egy 40 éves budapesti lakos egy Chevrolet Lacetti típusú személygépjárművel. A helyszíni szemle adatai alapján a főút 9.810-es méreténél a sofőr áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol nekiütközött egy Ford Escort bal oldalának. Ezt követően a Lacetti sodródni kezdett, majd összeütközött egy Mercedes személyautóval is.

A baleset során a Chevrolet vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, míg a Mercedes 27 éves női sofőrje súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

police.hu/PT