Hétvége a sportpályákon

  • 2019. ápr. 09.

Labdarúgó Megyei II. osztály Déli csoport:

Bajai SK-Bajaszentistván – Hercegszántó FC 3-2 (1-0)

Nem unatkoztak azok a szurkolók, akik a hétvégén a BSK mérkőzését választották. A Vasvári Pál utcai sporttelepen egy krimibe illő forgatókönyv alapján zajlott le a Hercegszántó elleni 90 perc.

Az első játékrész 27. percében Papp révén megszerezte a vezetést a hazai csapat, az állás a szünetig nem is változott. A folytatásban sokáig nem esett újabb találat, majd tíz perc alatt fordított a Szántó. Előbb Predrag, majd Murinyi talált be Székely kapujába. A 85. percig semmi sem veszélyeztette a vendégek győzelmét, ekkor azonban Szutorcsik kiállítása miatt nehéz helyzetbe került a Hercegszántó. Az emberelőnyt percek alatt ki is használta a BSK, Nébl Martin a 87. és a 89. percben is betalált, ezzel Koch Tamás együttese 3-2-re megnyerte a mérkőzést.

A BSK a siker ellenére továbbra is sereghajtó a Déli csoportban, és így várja a következő kettő, alsóházi rangadót a Híd SC és a Felsőszentiván ellen.

Kézilabda NB II Dél-Nyugati csoport:

Satelit FC Somogytarnóca – Bajai KSE 29-34 (16-19)

Az egyik legjobbját, Milovan Pavlovicot nélkülöző bajaiak remek támadójátékkal fontos győzelmet arattak egyik közvetlen riválisuk otthonában. A KSE legeredményesebb játékosa a 10 találatig jutó Mészáros Dávid volt.

Női kosárlabda NB 1 B Zöld csoport:

MTK II. – Bajai NKK 69-74 (13-13, 18-19, 17-19, 21-23)

Tovább tartja remek formáját a BNKK, az újabb fontos idegenbeli sikerrel Tamás Zoltán lányai a negyedik helyről várják az alapszakasz hajráját.

PT