Idősügyi ellátás Baján

  • 2019. jún. 19.

Az érintettek véleményére kíváncsiak az idősügyi ellátással kapcsolatban Baján. Ezzel kapcsolatban jelent meg egy felhívás, melyet alább olvashatnak.

Tisztelt Bajaiak!

Baja Város Önkormányzat kiemelten fontos feladatának tartja, hogy színvonalas idősellátást biztosítson az ellátási területén élők számára. A jelenlegi teljesítmény és a jövőbeni fejlesztési szükségletek meghatározása érdekében az önkormányzat megbízta a Grants Europe Kft.-t, hogy egy megalapozó tanulmány keretében mérje fel az idősellátás jelenlegi helyzetét és határozza meg a lehetséges fejlesztési irányokat a keresleti igényekkel és jogszabályi keretfeltételekkel összhangban.

A megalapozó vizsgálat keretében lakossági kérdőíves felmérés készül 2019 júniusában.

A kérdőíves megkérdezés célja, hogy feltárja a bajai lakosok igényeit és jövőbeni elvárásait az idősek számára nyújtott szolgáltatások, ellátási formák területén; annak érdekében, hogy Baja városa kedvező, támogató környezetet tudjon kínálni jelenlegi és majdani szépkorú lakosai számára.

Segítse a város munkáját azzal, hogy kitölti a kérdőívet! Ezzel Ön hangot adhat a véleményének, így a városi szolgáltatások még inkább az Ön igényei szerint alakíthatók.

A kérdőív az alábbi linken található:

https://www.surveymonkey.com/r/Baja_idosellatas