Indul a kispályás idény

  • 2020. máj. 05.

A koronavírus járvány a bajai városi kispályás labdarúgó életet is jelentősen befolyásolta az elmúlt hetekben. A teremlabdarúgó bajnokságot nem sikerült teljesen lezárni, hiszen például az első osztály utolsó fordulóját nem játszhatták le a csapatok, így például a bajnoki cím sorsa sem dőlt még el. Ezt követően pedig a szabadtéri szezon sem indulhatott meg, pedig normál körülmények között már március végén a műfüvön lettek volna a csapatok.

A Kormány legutóbbi intézkedései és a szigorítások enyhítését követően azonban úgy tűnik minden akadály elhárult a játék elől. A szervezők kedden kiadott tájékoztatása szerint május 25-én útjára indulhat a labda, megkezdődhetnek a pontvadászatok. A korábban leadott nevezések továbbra is érvényesek, az újabb nevezéseket pedig május 15.-ig lehet benyújtani.

A teremlabdarúgó bajnokság eredményhirdetését és a technikai értekezletet május 18-án 17:30-kor a Vasvári Pál utcai műfüves pálya szabadtéri büféjében rendezik meg. A szervezők kérik az érintett csapatokat, hogy csak 1 fővel képviseltessék magukat az eseményen. Itt az induló sorozattal kapcsolatban is minden kérdésre válaszolnak.

A rajtig hátralévő időben felkészülési lehetőséget biztosítanak a csapatok számára, a Vasvári Pál utcai pálya bérlésével kapcsolatban telefonon lehet érdeklődni (Márton László 30/9383744, Szörényi László 70/9358199).

PT