Irány a strand!

  • 2018. okt. 03.

Újabb világeseményen képviselik hazánkat és ezzel együtt Baja városát a birkózóink. A hétvégén Törökországban rendezik meg a strandbirkózó világbajnokságot, ahol a Mogyi Bajai Birkózó Club kettő kiválósága, Püspöki Patrik és Borsos Bálint is ott lesz a mezőnyben.

A 90 kg-os súlycsoportban induló Patrik és a nehézsúlyban jelen lévő Bálint egyaránt szeretne meglepetést okozni és az élmezőnyben zárni. Ehhez török, indiai és egyéb nemzetek sportolóink kellene keresztül verekedniük magukat. Mindketten szombaton kezdik szereplésüket a selejtezőkkel, vasárnap pedig reményeink szerint ott lesznek majd az érmekért vívott csaták során is.

Óriási dolognak számít, hogy a nemzetközi szövetség a tavalyi évhez hasonlóan az idén is Püspöki Patrik kettő évvel ezelőtt bemutatott szépségdíjas akciójával reklámozza a világbajnokságot. Jó lenne, ha egy év múlva megint Patrik lenne a főszereplő, de mondjuk egy az idén bemutatott új akcióval.

 

A sportbarátok a Nemzetközi Birkózó Szövetség hivatalos weboldalán (www.unitedworldwrestling.org) szombaton és vasárnap is élőben követhetik a mérkőzéseket.

PT