Izzadós pofonok

  • 2019. jún. 26.

Hétfő óta tart a Kick-ThaiBoxing Team Baja nyári edzőtábora. Hosszú évek óta megszokott dolog, hogy Mezőfi András június utolsó hetében öt napos edzőtábort rendez, ahol napi több tréninget vezényelnek a harcosoknak. Az idei évben nem hívtak vendég egyesületeket, a bajaiak saját berkeiken belül készülnek.

A tábor szakmai programját úgy alakították ki, hogy az megfeleljen a kicsiknek és a nagyobbaknak is. A kezdők délelőtt és délután is egy-egy órát edzenek, míg a versenyzők számára másfél órás tréningek vannak. A délelőtti programban leginkább az erőnléti felkészítésre helyezik a hangsúlyt, míg délután a különböző technikákat gyakorolják. A tréningek között pedig a kicsiknek játszótér látogatás és egyéb közös programok szerepelnek a kínálatban.

A nyári edzőtáborral gyakorlatilag lezárul az első félév, ami rengeteg feladatot jelentett sportolóink és edzőik számára. A bajaiak számtalan hazai és nemzetközi versenyen, gálán vettek részt, ahol rendre eredményesen szerepeltek. A nyár közepén pihenőt kapnak a harcosaink, majd augusztusban már az őszi feladatokra kezdődik meg a felkészülés. Szükség is lesz a munkára, hiszen újabb nagy sorozat vár a Mezőfi tanítványokra.

PT