“Jó érzés ide belépni!”

  • 2018. jún. 15.

Jobb körülmények között sportolhatnak a jövőben a türrös diákok. A Bajai Szakképzési Centrum sikeres pályázatának köszönhetően teljesen megújult az iskola belső udvara, az eddigi betonos sportpályát gumiborítással látták el. A pályára több sportág vonalazását is felfestették, így akár kosarazni, akár röplabdázni is lehet rajta.

Az ünnepségen elhangzott: az iskola már régóta várta ezt a változást, hiszen mostantól kevésbé kell tartani a játék közben összeszedett sérülésektől, valamint az emberi szervezet számára is egészségesebb az új borítás. Jó érzés belépni az iskolába, hiszen a sportpálya közvetlen környezetében tereprendezés történt, fákat ültettek el.

Remélhetőleg a diákok az eddigieknél is többet sportolnak majd, hiszen ezáltal sokat tehetnek az egészségesebb életmód érdekében. Az ünnepélyes szalagátvágást követően az iskola tánccsoportja tartott rövid bemutatót, majd a fiatalok birtokba is vehették a pályát. A tanév utolsó tanítási napjára így hatalmas ajándékot kaptak a türrösök.

PT

Képgaléria

Képgaléria: Sportpálya avató