Jönnek az apácák!

  • 2019. ápr. 11.

Csütörtök délután sajtótájékoztatón jelentették be, hogy az idei nyár sem múlik el szuperprodukció nélkül Baján. A Budapesti Operettszínház ezúttal is egy népszerű darabját hozza el a bajai szabadtéri színházba, nevezetesen ezúttal az Apáca Showt láthatja a közönség. Bócsa Barnabás, a Baja Marketing Kft. ügyvezető igazgatója a sajtótájékoztatón elmondta: már korábban szerették volna bejelenteni a darabot, azonban a Budapesti Operettszínházban vezetőség váltás történt, az új igazgató kinevezését pedig meg kellett várni a tárgyalások befejezésével.

A helyszín nem fog változni, ezúttal is a Petőfi-szigeten építik fel a színpadot és a lelátókat. Az ezzel kapcsolatos visszajelzések mind a közönség, mind pedig a társulat részéről kedvezőek voltak, így a szervezők nem változtatnak. Az ügyvezető igazgató elmondta: a szereposztás tekintetében igazi sztárparádé várható. A három nap során a teljesség igénye nélkül Molnár Piroska, Feke Pál, Janza Kata, Csonka András és Peller Anna is színpadra lép Baján, a rendező ezúttal is Szente Vajk lesz.

Az augusztus 23, 24, 25-i előadásokra hamarosan megkezdődik a jegyértékesítés – ezt már Bachmann Eszter, a Kultúrpalota Jegyirodájának a vezetője mondta. Várhatóan napokon belül, a tervek szerint akár már a jövő héten lehet érdeklődni a jegyekkel kapcsolatban, a Kultúrpalota mellett a megszokott bajai pontokon, valamint a www.bajaiszabadteri.hu oldalon is lehetőség lesz a tikettek megváltására.

Szintén a sajtótájékoztatón mutatták be az idei Csodálatos Baja rendezvénysorozat programfüzetét. Az Egész évben Baja jelmondatra épülő programok az elmúlt évek hagyományainak megfelelően több területen nyújtanak szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget a bajaiaknak és a városunkba érkező vendégeknek.

PT