Katinka a mélybe vetette magát!

  • 2018. jún. 04.

Különleges videót posztolt az Instragam oldalán Hosszú Katinka – adta hírül a delmagyar.hu. A bajaiak úszónője eddig leginkább a felkészüléséről, vagy egy-egy napi pillanatáról osztott meg képeket, most azonban alaposan meglepte a rajongóit.

Katinka ugyanis úgy döntött megvalósítja régóta dédelgetett álmát és kipróbálja a bungee jumpingot. A ugrásra alaposan rákészült Katka, aki ugyan egyszer majdnem visszakozott, végül azonban rászánta magát az ugrásra. 

– Iszonyatosan féltem. Egyszer vissza is kellett másznom a korláton és újrakezdeni… mindig az első lépés a legnehezebb de néha csak ugrani kell, ne engedd, hogy a félelem megállítson! – írta a videóhoz.

A kommentelők között találjuk Bódi Sylvit is, aki egy dél-afrikai közös ugrásra invitálta Katinkát.

– Ha kicsit több víz van alattad, akkor lehet jobban csalogatott volna… Nem hiszem el, hogy visszamásztál, de nagyon korrekt, hogy bevallottad és beleálltál! A lényeg, hogy végül legyőzted a félelmed, ledobtad a tested és még imádtad is! Irány Dél-Afrika!!! Ott 318 méterről lehet ugyanezt előadni. Régi (rém)álmom!! Megcsináljuk? – írta Bódi Sylvi Katinka videojához.

Várjuk a fejleményeket…

PT