Kertészkedés a Turisztikai Központban

  • 2019. ápr. 14.

Pénteken este a Bikini koncertjével kezdődött, egy nappal később pedig a Collection fellépése zárta az idei Kertészeti vásár és családi napok programsorozatot. A zenekarok sok embert vonzottak a Radnóti kollégium előtti parkolóba, míg szombaton a Turisztikai Központba várták az érdeklődőket.

A programok délelőtt a Garai aprók néptánc műsorával kezdődtek. A kicsik színvonalas előadása sok-sok szülő és érdeklődő arcára varázsolt mosolyt. Az aprók tánclépéseit az ebből az alkalomból meghirdetett óvodai rajzpályázat eredményhirdetése követte. Az ovisok által elkészített remekműveket a helyszínen meg is lehetett tekinteni, a legszebb rajzok tulajdonosai pedig értékes ajándékokkal gazdagodtak.

A nap során még mazsorett bemutató, színházi előadás, kézműveskedési lehetőség, szakmai előadások és bemutatók várták a családokat. A nagy teremben mintegy 20 vállalkozó hozta el és mutatta be a termékeit, melyek között a kertészeti cikkek mellett például édességek, fából faragott tárgyak, fűszerek és egészséges élelmiszerek is szerepeltek.

PT

Képgaléria

Képgaléria: Kertészeti vásár