Készülnek a pólósaink

  • 2018. szept. 06.

Egyre nagyobb utánpótlás bázissal dolgoznak vízilabdázóink, a gyermek, serdülő és ifjúsági korosztályok is kibővült létszámmal edzenek. Az idei nyáron augusztus elején kezdődött meg a felkészülés a közelgő bajnokságra, ráadásul rögtön egy edzőtáborral.

A bajaiak Csongrádra utaztak, ahol egy héten át készültek a fiataljaink. A pólósok napi négy edzésen vettek részt, kettő a szárazföldön, kettő pedig a medencében zajlott. A kettő tréner, Fülöp Tibor és Beleon Zsolt elégedett volt az elvégzett munkával és a gyerekek hozzáállásával.

Azóta pedig a szigeti sportuszodában készülnek a különböző korosztályok, nem ritkán napi kettő edzéssel. Az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is a Vidékbajnokságban indulnak a bajaiak, ráadásul négy korosztállyal. Beleon Zsolt a 2004-es és a 2005-ös gyerekeket irányítja, míg Fülöp Tiborhoz az idősebb generáció tartozik.

A pontvadászat sorsolását várhatóan október 10-én tartják meg, az első mérkőzés pedig október végén lesz. A bajaiak alaposan bejárhatják majd a az országot, sőt nem ritkán a határokat is átlépik, hiszen pl. Nagyvárad és Kassa szintén ott található a mezőnyben.

Addig pedig még sok-sok edzés vár a fiatalokra, akik nem titkoltan az érmekért szeretnének harcolni.

PT

Képgaléria

Képgaléria: SVSE edzés