Kiscsávolyi munkálatok

  • 2019. jún. 26.

Az egyik hűséges olvasónk keresett meg minket a minap, hogy bejárást tartottak a hét elején a Kiscsávolyi városrészben. Olvasónk csak reménykedett benne, hogy a hivatalos személyek felbukkanása a környéken sok gondot és bosszúságot okozó csapadékvíz elvezetéssel kapcsolatos. Utánajártunk a dolognak és bizony olvasónk fején találta a szöget, hiszen egy munkaterület átadás történt meg éppen.

A www.bajaionkormanyzat.hu internetes oldalon június 20-án jelent meg a hivatalos tájékoztató ezzel kapcsolatban, ami részleteket is tartalmaz. A közleményből kiderül, hogy az Árok utcai nyílt árokra ráköthető utcák esetében kezdik meg a csapadékvíz elvezető rendszer fejlesztését. Ennek megfelelően a Korsós, a Keszeg, a Harcsa, a Paprika és az Árok utcai lakosok örülhetnek a hírnek, hogy hamarosan megoldódhat a problémájuk.

A munkaterület átadását követően a napokban meg is kezdődhet a tényleges munka, ami előre láthatóan az év végéig tart. Forgalomkorlátozásról egyelőre nincsen hír az érintett utcákkal kapcsolatban, azonban a közlemény kitér rá, hogy ha szükségessé válik, akkor arról előtte értesítik a környéken élőket. A kivitelezés idejére a lakosság türelmét és megértését kérik.

PT