Közel a bravúrhoz

  • 2018. okt. 09.

Dél-Takarék Mecseknádasd – Bajai KSE 25-24 (12-12)

Vasárnap a Mecseknádasd otthonában lépett pályára a Bajai KSE NB II-es férfi kézilabda csapata. A bajaiak a nyitó fordulóban elszenvedett vereséget követően kettő tíz gólos győzelmet arattak, így nem feltartott kézzel utaztak Mecseknádasdra. Gál Géza együttesében Burkus munkahelyi elfoglaltság, Kazal pedig sérülés miatt nem állhatott rendelkezésre.

A bajnokaspiráns vendégeként bátran kezdtek a mieink és tartották a lépést esélyesebb ellenfelükkel. A hazaiak nem tudtak elszakadni, a szünetben 12-12-es döntetlen szerepelt az eredményjelzőn.

A második félidőben sem változott a játék képe, nem engedték egymást a felek. A bajaiaknál Stavri ihletett formában védett, óriási erőt adva ezzel a mezőnyjátékosoknak.

Hat perccel a vége előtt 23-20-ra a KSE vezetett, ekkor mindenki bízott a bravúrban. Innen azonban egy öt perces gólcsend következett, amit ki is használt a Mecseknádasd. A végén még kétszer is emberhátrányba kerültek a bajaiak, ami tovább rontott az esélyeken. Végül 25-24-re tudott nyerni a Nádasd.

PT