Nem borult a papírforma

  • 2019. aug. 05.

Magyar Kupa 1. forduló

Bajai SK – Jánoshalma 2-5 (1-2)

Az már a találkozó előtt egyértelmű volt, hogy az egy osztállyal feljebb játszó jánoshalmiak számítanak a mérkőzés esélyesének, ennek ellenére a bajaiak fogadkoztak, hogy megnehezítik a vendégek dolgát. A Jánoshalma remek idényt futott, hiszen a tavasszal a második helyen végzett a megyei első osztályban.

Fotók: Pulai Zsóka

Az első játékrész a várakozásoknak megfelelően alakult, a jánoshalmiak kettő gólos előnyre tettek szert. A szünet előtt azonban a BSK Virág Martin találatával szépíteni tudott. A folytatásban előbb a vendégek visszaállították a két gólos különbséget, majd Nagy Dávid távoli lövése a vendég kapus közreműködése mellett talált utat a kapuba. 2-3

A hajrában már csak egy csapat volt a pályán, a jánoshalmiak egymás után dolgozták ki a helyzeteiket, melyek közül kettőt értékesítettek is. Így összességében magabiztosan hozták a kötelezőt és jutottak a kupa következő fordulójába.

A Bajai SK csapata a vereség ellenére sem lehet szomorú, hiszen a fiúk küzdöttek, hajtottak, azonban most fejet kellett hajtani a nagyobb tudás előtt. A gárda a következő hetekben tovább folytatja a felkészülést, a bajnokság augusztus végén kezdődik.

PT