Nem ülnek asztalhoz

  • 2020. jan. 22.

Hetek óta beszédtéma a bajai emberek körében az esetleges parkolódíj bevezetése és a Szentháromság tér szelvényeinek részleges, vagy teljes egészében történő lezárása. Az ügyben Nyirati Klára polgármester egy kerekasztal beszélgetést hívott össze, melyre többen is meghívást kaptak. A témával kapcsolatban a Fidesz-KDNP szerda reggel közleményt adott ki, melyet alább teljes egészében, változtatás nélkül közlünk.

„Tisztelt Polgármester Asszony!

Az Ön megbízásából, a január 22-i megbeszélésre küldött megkeresésükre az alábbi visszajelzést adjuk!

Az elmúlt hetekben, – a városvezetés részéről – mesterségesen felszított vita bontakozott ki több fórumon is a közlekedési rend és a parkolódíjak vonatkozásában.

A Fidesz-KDNP bajai frakciója világos állásponttal rendelkezik ebben a témában is. Mi a bajaiak oldalán állunk! A véleményüket figyelembe véve nem támogatjuk a parkolódíj bevezetését és a Szentháromság tér lezárását sem!

Éppen ezért nem kívánunk részt venni ebben az újabb színjátékban!

A választóktól kapott felhatalmazás alapján Ön vezeti a várost immáron 100 napja. A bajaiak eddig türelmesek voltak, de mára már fogytán a türelmük! Elvárják, hogy hozza meg a döntéseket, ami a város és az itt lakók érdekeit szolgálja, és vállalja a döntésinek következményeit, vállaljon felelősséget a tetteiért!

A felelősség az Önöké! Itt az ideje elkezdeni a várost vezetni!

Először is azt javasoljuk, hogy az Önök által okozott veszélyes közlekedési káoszt mielőbb szüntessék meg!

Tisztelettel:

Fidesz-KDNP bajai képviselőcsoportja

Baja, 2020. január 21.”