“Önök Isten kiválasztottjai!”

  • 2019. febr. 23.

A Magyar Ápolók Napja alkalmából rendeztek ünnepséget csütörtökön a Bajai Szent Rókus Kórházban. Kossuth Zsuzsanna, az ország első főápolója születésnapjára is emlékeznek ilyenkor országszerte, így Baján is.

Az ünnepség kezdetén előbb Zsigó Róbert, a térség országgyűlési képviselője, majd Csubákné Besesek Andrea alpolgármester köszöntötte a kórházi dolgozókat és köszönte meg az egész évben végzett munkájukat. Dr. Tóth Gábor főigazgató a lehető legszebb hivatásnak nevezte az egészségügyben dolgozókét, hiszen mint mondta: nincs annál szebb és jobb, mint visszaadni az embereknek az egészségüket.

Az ünnepi műsort ezúttal maguk a dolgozók adták, a neurológia, valamint a bőr és nemibeteg gondozó osztályon szolgálatot teljesítők csaltak mosolyt kollégáik arcára és mutatták be a dolgos hétköznapjaikat.

Az ünnepség ajándékozással zárult, a több mint 40 éve az intézményben dolgozó kollégákat köszöntötték. Ennek keretében Blinszki Imréné, Göbl Vilmosné, Kátai Katalin és Horváth Györgyné vehetett át elismerést.

PT