Sportcsarnokot kapott Nemesnádudvar

  • 2019. máj. 13.

Ünnepelni gyűltek össze pénteken délután a nemesnádudvariak. Volt is ok az örömre, hiszen elkészült a település új sportcsarnoka, ami történelmi jelentőségű Nemesnádudvar életében. A mintegy 500 millió forintos beruházás a Magyar Kézilabda Szövetség TAO pályázatán keresztül ment végbe, a helyi egyesület segítségével.

A nő kézilabda csapat mostantól itt fogadja ellenfeleit, a szabvány méretű műanyag borítású pálya mindenben megfelel a kézilabda sport elvárásainak. A kézisek mellett a helyi általános iskola diákjai is rendszeresen használhatják majd a pályát a testnevelés órák alkalmával. A sportcsarnokban öltözők, szertár, orvosi szoba és iroda is található. A csarnok a sportesemények mellett kulturális programoknak, koncerteknek is otthont adhat.

A pénteki ünnepség kezdetén dr. Kovács István, Nemesnádudvar polgármestere köszönte meg mindazoknak a segítséget akik hozzájárultak a sportcsarnok megépüléséhez. Köszöntőt mondott Zsigó Róbert, a település országgyűlési képviselője, valamint Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke.

Képgaléria

Képgaléria: Sportcsarnok átadó ünnepség