Türr István nyomában

  • 2018. okt. 10.

                                                                           Fotók: Rezét SE

Vasárnap kifogástalan időjárás kíséretében rendezték meg Baján a Rezét Kupa városismereti versenyt. A Rezét SE immáron a 11. alkalommal hívta találkozóra a bajaiakat és a környékben élőket, hogy játékos formában tudjanak meg többet a városunkról. Hiába él itt valaki akár több évtizede, mégis sok új információval gazdagodhatnak a résztvevők.

Az idei évben Türr István és a híres bajai családok köré szervezték a versenyt, melyre több kategóriában is lehetett nevezni. A szervezők külön értékelték az általános és középiskolásokat, a családokat, a felnőtteket és a vidéki felnőtteket. A Rezét SE nagy örömére nem kevesebb, mint 80 csapat nevezett, ami 170 fő részvételét jelentette.

Az iskolák közötti versengést a III. Béla Gimnázium nyerte a Szent Balázs Általános Iskola előtt, de igazából valamennyi résztvevő győztesnek mondhatta magát a remek hangulatú nap végén.

A legjobbak óriási serlegeket és különböző ajándékokat vehettek át. A Rezét SE következő rendezvénye november elején, a tájékozódási túraverseny lesz.

PT