Újabb kitüntetettek a Bácskai Régióban

    • 2020. márc. 09.

    A Nemzetközi Polgári Védelmi Szervezet 1931 óta néz szembe a lakosságot fenyegető kihívásokkal, amelyek az elmúlt kilenc évtized alatt jelentősen megváltoztak.

    A polgári védelem feladata ma is az emberi élet megóvása, jelentette ki dr. Bónyai Eszter tűzoltó ezredes a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság polgári védelmi nap alkalmából tartott ünnepségén március másodikán, a főigazgatóság központjában. A rendezvényen csaknem negyvenen vettek át elismerést a katasztrófavédelmet támogató tevékenységükért-olvasható a katasztrofavedelem.hu-n.

    Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere a Polgári Védelem Napja alkalmából katasztrófavédelem munkájának támogatása érdekében végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként a Katasztrófavédelem Önkéntes Támogatásáért Emlékérmet adományozott, többek  között:

    Felső Barnabásnak,a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Gemenci Tájegység természetvédelmi őrkerület vezetőjének
    Mrekva Lászlónak,a Havária Katasztrófaelhárító Közhasznú Egyesület búvármentőjének

    A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója Bács-Kiskun Megye polgári védelme érdekében nyújtott kimagasló teljesítménye elismeréseként emléktárgyat és oklevelet adományozott:

    Bari Józsefnek, a Bácsborsódi „Őszi Napfény” Integrált Szociális Intézmény vezetőjének

    Minden díjazottnak szívből gratulálunk.

    PT

    fotók: katasztrofavedelem.hu

    Képgaléria

    Képgaléria: Polgárvédelmi kitüntetettek