Újabb magabiztos Bácska győzelem

  • 2018. szept. 22.

Széchenyi Egyetem Győr – Bajai Bácska FKE 72-101 (17-16, 18-21, 20-31, 17-33)

A bajnokság második fordulójában a Széchenyi Egyetem Győr csapatának a vendége volt a Bajai Bácska FKE gárdája. A bajaiak a nyitó fordulóban hazai pályán közel 50 ponttal ütötték ki a Tiszaújvárost, így önbizalommal telve utazhattak a Rába-partjára.

Egy gyengébb első félidőt követően aztán a Bácska játékosai a folytatásban szigorúbb védekezéssel rukkoltak elő, ami több gyorsindításos kosarat is eredményezett. Végül magabiztosan hozta az első idei idegenbeli sikert a bajai csapat.

Hazai nyilatkozat 
Kozma Tamás: Görcsös hazai játék, amit láthatott itt a szép számú közönség. Sajnos a kihagyott ziccereinket megkontrázták, nagyon jól játszották ezt a gyors indításos játékot. Csalódott vagyok.

Vendég nyilatkozat 
Cservék Csaba: Az elején elég nehezen indult a játék, álmosan kezdtünk, a védekezésünk lagymatag volt. A második félidőre, illetve a második negyed közepétől már kezdtük azt játszani, amit szerettünk volna. Kicsit keményebb lett a védekezésünk, ritmusa lett a játékunknak, és ezáltal tudtuk játszani nagyjából a saját játékunkat. Igaz még nem sok dobás ment be, hibáztunk, de szerencsére tudtunk sok könnyű kosarat dobni védekezésünk agresszivitásából.

mkosz.hu/PT