Útfelújítás, útlezárás, terelések

  • 2019. márc. 14.

A Magyar Közút Zrt. felújítja az 51-es főút belvárosi szakaszának egy részét. Ezel kapcsolatban az alábbi közlemény jelent meg az önkormányzat honlapján.

Lakossági tájékoztató a Magyar Közút Nonprofit Zrt. által az 51-es főút Arany János utca és Déri Frigyes sétány útszakaszain végzendő felújítási munkáihoz kapcsolódó forgalomkorlátozásról és -terelésről

Tisztelt Bajaiak!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. felújítja az 51. sz. főút egyes szakaszait Baja belterületén.

A felújítási munkáinak kivitelezése során a főút nyomvonalának a Kossuth Lajos utca és Széchenyi utca közötti szakaszán a munkálatok idejére folyamatos forgalomkorlátozások és terelések lépnek életbe 2019. március 18-tól előreláthatólag 2019. május 31-ig.

 Az érintett útszakaszon a munkálatok függvényében a párhuzamos két-két sávos úttesten irányonként egy-egy sáv lezárásra kerül, a forgalom biztonságos terelését jelzőtáblák, terelőkorlátok és forgalomirányító jelzőlámpák segítik.

Kérem a közlekedőket, hogy az érintett útszakaszon a kihelyezett forgalom-korlátozási elemek (jelzőtáblák, jelzőlámpák) és a KRESZ szabályai szerint közlekedjenek. Aki teheti, lehetőség szerint kerülje el ezt az útszakaszt más alternatív útvonalon történő haladással.

A buszközlekedés változásai a DAKK Zrt. közleményeiben az autóbusz megállókban kifüggesztésre kerülnek.

 Kérem Önöket, hogy rendszeresen figyeljék a www.bajaionkormanyzat.hu internetes oldalt.

Baja, 2019. március 14.

Tisztelettel:Papp Zoltán

                          jegyző