Változások a KSE keretében

  • 2018. júl. 05.

A csalódást keltő 10. helyen fejezte be a 2017/2018-as bajnoki idényt a Bajai KSE NB II-es férfi kézilabda csapata. Gál Géza együttesének a sorsáról a Magyar Kézilabda Szövetség döntött, végül a mieink megtarthatták NB II-es tagságukat.

Az elmúlt hetekben több változást is bejelentettek a felnőtt gárda keretében. Távozott az első számú kapus, Milan Kukic, aki családjával külföldre költözött. Szintén elköszönt az évek óta alapembernek számító Novica Pasajlic, valamint a gólerős Krec Jugoslav is.

Az érkezők oldalán egyelőre egy fiatal kapus szerepel. Sztavri Gregory Georghe (Gergő) Angliában született, jelenleg is kettős állampolgár. A 22 esztendős hálóőr a Pick-Szegedben nevelkedett, majd a Törökszentmiklós, a Makó és az Algyő csapataiban is szerepelt.

A KSE vezetése további kettő-három magyar játékossal áll tárgyalásban, de a vajdasági kapcsolatokat is hasznosíthatják a jövőben. A csapat a tervek szerint augusztusban kezdi meg a felkészülést a bizalmat továbbra is élvező Gál Géza edző irányításával.

A Bajai KSE a héten egyébként nyári tábort rendez. Az MNÁMK csarnokában 22 gyermek készül, a trénerek délelőtt és délután is edzést vezényelnek.

PT