Vastaps

  • 2019. jún. 27.

Telt házas előadások, vidám próbák és rengeteg élmény. Volt mire visszaemlékezni a BAFISZ tagjainak az évadzáró banketten, amit az egyik bajai étteremben tartottak meg. A 2018/2019-es évadot a Családok évada címmel hirdették meg még tavaly ősszel, azóta pedig több nagy sikerű produkciót mutattak be a bajai színészek. Volt öröm, kacagás és bánat, különböző témákat és darabokat dolgozott fel Ottmár Attila és csapata.

Fotók: Szádeczky B. Attila

A bankett kezdetén Ottmár Attila értékelte a mögöttünk hagyott évadot, amit a Bajai Fiatalok Színházának a vezetője sikeresnek ítélt meg. Elmondta: sűrű és tartalmas évad volt, így most mindenki megérdemli a lazítást és a pihenést. Ősztől tavaszig egyebek mellett olyan darabokat láthatott a közönség, mint a Dzsungel könyve, az Egy őrült naplója, vagy a Mintamókus.

Az este során átadták a “Színházi közösségért – Mezeiné dr. Kopasz Mária emlékdíjat”, melyet az idén Kerényi Ádám érdemelte ki. Végül a színház vezetése köszönetet mondott a támogatóknak, valamint a közönségnek. Az ősszel induló új évadról pedig hamarosan több részletet is megtudhatunk.

PT