Vidám Bácska évzáró

  • 2020. jún. 26.

A vírushelyzet ugyan átírta az idei kosárlabda bajnokságot, azonban a csonka idény ellenére a Bajai Bácska FKE vezetése úgy gondolta, hogy méltóképpen búcsúztatja el a 2019/2020-as szezont. Szerda délután az MNÁMK sportcsarnokában találkozott a klub teljes utánpótlása, valamint a felnőtt csapat. A lelátót pedig lelkes szülők töltötték meg, akik év közben is rendszeres támaszai voltak az ifjú kosarasoknak.

Radnóti Miklós vezetésével egy vidám sorverseny keretében mérték össze tudásukat a sportolók. A csapatokat különböző korosztályok alkották, így a gyerekeknek hatalmas élményt jelentett, hogy erre a pár percre egy csapatba kerültek Pongó Martinnal, Jakab Petivel vagy éppen dr. Ágfalvi Bálinttal. Jókedvből pedig nem volt hiány, erről az összeállított feladatok gondoskodtak. Volt, hogy letakart szemmel kellett labdát vezetni, volt, hogy papírlappal a mellkasukon kellett száguldani a kosarasoknak, míg máskor egy kiadós sprint után kellett pólót cserélni. Emlékezetes pillanatok voltak…

A klubvezetés erre a napra egy ajándékkal is készült a fiatalok számára, egy új, egységes pólót kaptak meglepetésként a gyerekek és a felnőttek. A nap vége pedig az egyik bajai étteremben érte a játékosokat, ahol a mozgás során elhasznált energiát pótolhatták a fehér asztal mellett.

Ugyan a szövetség még nem írta ki hivatalosan az új idény kezdetét, azonban a klubnál úgy készülnek, hogy augusztusban találkoznak újra a kosarasaink, hogy megkezdjék a felkészülést. Addig pedig marad a visszaemlékezés a fiatalok számára a szerdán együtt eltöltött vidám percekre.

PT