Virágos Bácska verseny

  • 2020. ápr. 30.

Varázsoljuk szebbé környezetünket
#maradjotthon #kertészkedj

Idén a Bácskai Harsona oldal Virágos Bácska néven versenyt hirdet, melynek keretében különböző kategóriákban mérethetik meg magukat a kertészkedés szerelmesei. A térségben élő lakosok megmutathatják kreativitásukat és szépérzéküket. A kezdeményezéssel eleget teszünk a veszélyhelyzet miatt elrendelt kijárási korlátozásoknak, mellesleg szebbé varázsolhatjuk környezetünket.

A verseny kategóriáinak nyertesei 20 ezer forint értékben ajándékutalványokat nyernek.

Az utalványt növények, illetve különféle kertészeti eszközök beszerzésére fordíthatják. Minden beküldött fotó felkerül oldalunkra, ahol az emberek interakció segítségével választhatják ki a számukra leginkább tetsző kerteket.

A három kategóriában, kategóriánként legtöbb like-ot összegyűjtő képek lesznek a győztesek.

Pályázz, szavazz és terjeszd!

A kategóriák a következőek:

1. Magán kertek
2. Lakótelepi kertek, társasházakhoz tartozó területek
3. Virágos ablakok, erkélyek

A képeket várjuk Facebook oldalunkon privát üzenetben https://www.facebook.com/bacskaiharsona/ vagy a info@bacskaiharsona.hu e- mail címre. Minden pályázó, kategóriánként egy képet küldjön be.

  • Beérkezési határidő: 2020. 05.30.
  • A szavazás lezárása: 2020.06.14.
  • A képek elküldésével egyidejűleg – a következő adatokat küldjék meg:
    Név:
    Cím:
    Kategória:
    Elérhetőség: (e-mail és telefonszám)

    A pályázat benyújtásával hozzájárulok ahhoz, hogy a fenti személyes adataimat a Bácskai Harsona (adatok) (továbbiakban: Adatkezelő) kezelje, az alábbi feltételekkel.: Az adatok kezelésére az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

    szóló 2012.évi CXIII. törvény (a továbbiakban: Info tv.) irányadó. Az adatszolgáltatás önkéntes.

    Az adatkezelés célja a pályázatban részt vevő személy (a továbbiakban: pályázó)  azonosítása, a pályázóval való kapcsolattartás és kommunikáció.   Az Adatkezelés jogalapja az Infotv. 5.§ (1) bek. szerint az érintett önkéntes hozzájárulása.

    Adatkezelő vállalja, hogy a birtokába jutott adatokat az Infotv. rendelkezéseinek megfelelően kezeli, és azokat harmadik félnek át nem adja.

    Hozzájárulok továbbá ahhoz, hogy az Adatkezelő, részemre postai úton levelet, elektronikus úton e-mailt küldjön, valamint a megadott telefonszámon felhívjon.

    Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg.

  • A versenyben az alábbi településekről várjuk a képeket: Bácsborsód, Bácsbokod, Bácsszentgyörgy, Baja, Bátmonostor, Csátalja, Csávoly, Dávod, Dunafalva, Dusnok, Érsekcsanád, Érsekhalma, Fajsz, Felsőszentiván, Gara, Hercegszántó, Katymár, Madaras, Mátételke, Nagybaracska, Nemesnádudvar, Rém, Sükösd, Szeremle és Vaskút.

A pályázat eredményeiről minden pályázót értesítünk.

PT