Zalakaroson döntőztek a BNKK serdülői!

  • 2018. máj. 18.

Újabb országos döntőn szerepeltek a BNKK utánpótlás korú sportolói. Ezúttal a serdülő B döntőn bizonyíthattak a lányok, tehát a 9-16. helyért küzdöttek a kosarasok. A zalakarosi fináléról Bődi Krisztián, a csapat trénere küldött rövid tudósítást a Bajai Harsonának.

Már a februári 6.-i forduló után biztos volt ,hogy a fiatal serdülő csapat a 61 csapatos mezőnyben a legjobb 16 között folytathatja  szereplését. Ez egyrészt komoly tapasztalatszerzést jelentett a mindössze öt 2004-es születésű játékossal rendelkező keretnek, másrészt a bajnokság hátralévő részében nem sok végső sikert ígért. A “B” döntőt május 10-13 között rendezték a gyönyörű zalai településen. Erre a tornára ,az egyik alapember Mityók Hanna nélkül utaztak a lányok,, aki az u16-os  csapatban szerepelt az MTK elleni meccseken.”

Eredmények:

PVSK Nemzeti Akadémia-Bajai NKK 96-62      

Kanizsa DKK-Bajai NKK 95-50      

Bajai NKK-Dávid Kornél Fehérvár 49-35    

Bajai NKK-Kiss Lenke KS 58-82   

Dávid Kornél Fehérvár -Bajai NKK 75-71

A BNKK végül a 15. helyen zárta a bajnokságot, ami remek eredménynek számít.

A csapat tagjai a 2017-2018 bajnokság során: Balogh Eszter, Berencsi Csenge,Bődi Csenge,Bognár Petra,Borbás Petra,Goldring Zsuzsi,Halmágyi Kata,Kalocsai Eszter,Kordé Bíborka,Kordé Zoé,Menyhért Petra,Mészáros Anna,Mityók Hanna,Remetei Nadin,Riczman Daniella,Soltész Elina,Striegl Dorina,Takács Viktória  edző : Bődi Krisztián